• Normal Schedule 

    1st Period / AP Biology:  7:20 – 8:13 (53 min) 

    2nd Period / Conference 8:19 – 9:12 (53 min)
    3rd Period / AP Biology 9:18 – 10:12 (54 min)
    4th Period / Biology 10:18 – 11:12 (54 min)

    A Lunch Lunch 11:12-11:42 (30 min)

    5th Period / Biology: 11:47-12:52 (65 min)

    6th Period / AP Biology: 12:58 – 1:51 (53 min)

    7th Period / Biology: 1:57 – 2:50 (53 min)

    Advisory Schedule (Wednesday)  

    1st Period / AP Biology:  7:20 – 8:08 (48 min) 

    2nd Period / Conference 8:14 – 9:02 (48 min)
    3rd Period / AP Biology 9:08 – 10:27 (48 min)

    Homeroom 10:02 – 10:27 (25 min)
    4th Period / Biology 10:33 – 11:22 (49 min)

    A Lunch Lunch 11:22-11:52 (30 min)

    5th Period / Biology: 11:57-1:02 (65 min)

    6th Period / AP Biology: 1:08 – 1:56 (48 min)

    7th Period / Biology: 2:02 – 2:50 (48 min)