Bell Schedule

  • Bell Schedule

     

    1st Period 8:40 - 9:30 (50 minutes)

     

    2nd Period 9:34 - 10:28 (54 minutes)

     

    3rd Period 10:32 - 11:22 50 minutes)

     

    4th Period 11:26 - 1:24 (118 minutes)

     

    Drop off for ‘A’ Lunch   11: 26-11:29 (3 minutes)

    ‘A’ Lunch 11:29-11:59 (30 minutes)

    Pick up/Clean up ‘A’ Lunch   11:59 - 12:04 (5 minutes)

     

    ~ 2 Minutes for time to pass ~

     

    Drop off for ‘B’ Lunch   12:06 - 12: 09 (3 minutes)

    ‘B’ Lunch           12:09-12:39 (30 minutes)

    Pick up/Clean up ‘B’ Lunch  12:39-12:44 (5 minutes)

     

    ~ 2 Minutes for time to pass ~

     

    Drop off for ‘C’ Lunch     12:46 - 12:49 (3 minutes)

    ‘C’ Lunch    12:49 - 1:19 (30 minutes)

    Pick up/Clean up            1:19 - 1:24 (5 minutes)



    5th Period 1:28 - 2:18    (50 minutes)

     

    6th Period 2:21 - 3:11    (50 minutes)

     

    7th Period 3:15 - 4:05    (50 minutes)