• 2017-2018 Bell Schedule

       

      1st Period           8:40-9:34         (54mins)

      2nd Period          9:38-10:32       (54mins)

      3rd Period         10:36-11:30       (54mins)

      4th Period        11:34-1:11          

      Announcements 11:34-11:40 (6 mins)

      8th Grade: Class 11:40-12:41 (61 mins)/C-Lunch 12:41-1:11

      5th Period           1:15-2:09         (54mins)

      6th Period           2:13-3:07         (54mins) converence

      7th Period           3:11-4:05         (54mins)