•  

    Ms. Mosqueda's Bilingual 5th Grade 
     2020 - 2021
     
    Time Subject  
      Reading Workshop 90 minutes
    7:45 - 8:00 Agenda/Target Reading 10 minutes
    8:00 - 9:00 Reading Mini Lesson / Indepedent Practice/ Small Groups 60 minutes
    9:00 - 9:15 Morning Recess 15 minutes
    9:20 Restroom break/Handwashing  
    9:25 - 9:30 Share/Homework 5 minutes
      Wrting Workshop 90 minutes
    9:30 - 10: 15 Writing Mini Lesson / Indepedent Practice/ Small Groups 45 minutes
    10:15- 10:35 Grammar 20 minutes
    10:35 - 10:55 Word Study 20 minutes
      Science 125 minutes
    10:50 - 11:00 Problem of the Day(POTD)/Homework 10 minutes
    11:00-12:00 Lesson/Lab/Reflection 60 minutes
    12:00 Restroom break/Handwashing  
    12:05- 12:35 LUNCH / RECESS 30 minutes
    12:35 - 1:00 Social Studies 25 minutes
      Math 80 minutes
    1:00 - 1:20 Number Talks/Target Problem of the Day/Homework Review 20 minutes
    1:20-1:40 Guided Practice 20 minutes
    1:40-2:05 Independent Practice 30 minutes
    2:10-2:20 Afternoon Recess 10 minutes
    2:20 - 2:25 Restroom break/Handwashing 5 minutes
    2:30 - 3:20 Specials / Conference Time 50 minutes
    3:25 Dismissal  
         
    Library Day Thursday Specials Rotation